A través de l'apartat "REGISTRE" d'EACAT es poden consultar tots els assentaments del teu organisme registrats electrònicament.

A continuació t'expliquem tot el detall d'aquest apartat:

Permisos d'accés

Per accedir a l'apartat "REGISTRE" és necessari disposar del rol "Consulta" del servei "Registre Serveis AOC". Si no disposes del permís, parla amb la persona gestora d'usuaris d'EACAT del teu organisme per tal que te l'assigni.

Què trobaré a l'apartat "REGISTRE" d'EACAT?

A l'apartat "REGISTRE" trobaràs els assentaments d'entrada i sortida des de 2023 dels tràmits d'EACAT i serveis AOC que generen registre (e-NOTUM, e-TRAM, e-FACT...)

Com consultar les dades d'un assentament?

Per veure el contingut d'un assentament només has de prémer a sobre d'aquest o prémer la icona de la fletxa que trobaràs a la dreta de cada registre.

Es desplegarà a la dreta el contingut de l'assentament seleccionat:

Contingut de l'assentament

Quan accedeixis al contingut d'un assentament del registre podràs visualitzar les dades de l'assentament (Tipus, número de registre, dates, aplicació que ha generat l'assentament...)

i els documents associats a l'assentament (Rebut, annexos, evidències...):

Com cercar assentaments?

A la part superior de la safata trobaràs un requadre amb una lupa. Per cercar un assentament has de prémer la icona de la lupa o la de les tres línies horitzontals de la dreta del requadre:

cercador de la part superior del registre amb la lupa i les línies marcades

Se't desplegarà una pantalla amb diferents filtres (Número d'assentament, dates, destinació o procedència...).

pantalla amb filtres de cerca

Només cal que indiquis els criteris que t'interessin i premis "Filtrar". Si vols reiniciar els filtres, pots prémer "Netejar" i començar de nou.

L'apartat "Aplicació" que trobaràs com filtre de cerca i també com a columna en la pantalla d'inici del Registre i a  les dades de l'assentament, es refereix a l'aplicació que ha generat l'assentament. Hi ha diferents tipus d'aplicacions (e-TRAM, e-NOTUM, EACAT i també altres alienes a l'AOC) que poden generar un assentament. Si no coneixes quina és o no n'estàs segur, és recomanable que no la indiquis com a filtre.

Exportar a CSV

L'apartat "Exporta CSV" de la part superior, et permet generar un arxiu CSV amb les dades dels assentaments filtrats en aquell moment.

Consultar les entrades i sortides anteriors a 2023

Per consultar els assentaments anteriors a 2023, només cal que accedeixis a l'apartat "Registre històric". Tens explicat el funcionament d'aquest apartat a "Aplicació de Registre històric d'EACAT"